Udgivet i Skriv en kommentar

Hækleopskrift på Rye Gople til ophæng

Rye Goplen findes i 3 forskellige størrelser; mini, lille og stor. Miniudgave passer perfekt til barnevognskæder, uroer og nøgleringe, mens den lille og store udgave egner sig perfekt til ophæng i barnevogn, autostol og aktivitetsstativer mm. Opskrift er tilgængelig i min webshop i 3 forskellige versioner; miniudgaven som barnevogsnkæde, lille og stor udgave som barnevognsophæng eller blot en opskrift på alle 3 størrelser, hvor du selv vælger hvordan du anvender dem.

Links til opskriften: Opskrifter på Rye Gople

Mit første hækleprojet var en sprutte, og siden har jeg haft en forkærlighed for sprutter og gopler. Jeg synes dog ikke at jeg kunne finde en god opskrift på en gople, som så autentisk ud. De fleste opskrifter på hæklede gopler har en hæklet bølgekant rundt – hvor jeg hellere vil have at armene komme ud af en kuppelformet gople (ligesom ved en rigtig gople).

Den bølgede kant har dog det formål at skjule omgangsskiftet. I Rye Goplen er der vejledning til hvordan du laver en skjult afslutning, så du næsten ikke kan se omgangsskiftet – og goplen er derfor også pæn på bagsiden.

Ligesom så mange andre, så hader jeg montering. Opskriften er derfor lavet med minimal montering og hæftning af løse ender. Opskriften er dejlig nem at gå til, men udfordrerogså med at lære den usynlig afslutning, hækle i forreste og bagerste maskeled, samt at få monteret bunden på den rigtige måde så goplen får den unikke gople form.

Jeg håber I vil tage godt imod opskriften og dele alle jeres Rye Gopler med mig på Instagram og Facebook under @RyeKreativitet, #RyeGople og #RyeKreativitet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *