Udgivet i Skriv en kommentar

Hækleopskrift på sød bidering

Min nevø var ikke glad for sut, så jeg hæklede en suttesnor hvor sutten var skiftet ud med en bidering fra Go Handmade. Han var så utrolig glad for bideringen, og jeg har derfor længe tænkt, at jeg ville lave flere ting med bideringene.

Mange bruger dem som fødder til bamser, men det bliver ofte lidt for stort til de små hænder.

Jeg har ladet mig inspirere af HABA bideringe, hvor hovedet er af stof og selve bideringen udgør kroppen.

Resultatet er blevet bideringen Vimse, som både kan laves i en drenge og pige udgave.

Den gratis hækleopskrift på bideringen Vimse findes her:

Jeg håber andre har lyst til at lave denne søde bidering, og jeg håber endnu mere, at I har lyst til at dele resultatet med mig på Instagram under #bideringenVimse #RyeKreativitet og/eller @RyeKreativitet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *