Udgivet i Skriv en kommentar

Hæklet sangkuffert – Se min kjole

Jeg er igang med at lave en sangkuffert – og faldt hurtigt for at hækle de små søde kjoler til sangen “Se min kjole”.

 

Mange har lavet den smarte løsning med at sætte en snor i kufferten, så kjolerne kan sættes op med små tøjklemmer. Jeg er dog lidt bekymret i forhold til om klemmerne bliver væk – eller kan ende i munden på den lille ejer af kufferten.

Jeg har derfor prøvet om kjolerne i stedet kan hænges op med velcro – og synes selv løsningen er blevet god.

Jeg har købt “Gribebånd Rondeller” i Panduro Hobby, som indeholder selvklæbende runde velcro rondeller. Den ene del har jeg limet fast i låget med superlim. Den anden del (den bløde af dem), er limet fast på kjolerne med superlim.

Da jeg gav kufferten i gave, var de små kjoler det første den 1 årlige gav sig i kast med, så det virkede helt efter hensigten.

Hvis I prøver ideen af – så vis mig gerne jeres resultater på Instagram 🙂

  

Den færdige sangkuffert

Den færdige sangkuffert med kjoler, bi, elefant, chokolademand, edderkop, bus, bjørn, mariehøne, kat og æble. På min instagramprofil @RyeKreativitet er der link til de fleste af opskrifterne.

Hæklet sangkuffert med kjoler, dyr, chokolademand, bus og æble
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *